CHINA CITY DORDRECHT

CHINA CITY DORDRECHT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 992 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij China City Dordrecht. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 19:34 Eten smaakte goed en snel bezorgd! Om 17.20 besteld en 17.45 bezorgd en dat terwijl erbij zsm 18.25 stond. Alleen maar goed want had honger! Top zaak aanrader! :D
16 mei 2022 om 20:16 Eten was lekker. Bezorging was fantastisch, ze waren zelfs 20 minuten eerder dan aangegeven.
16 mei 2022 om 9:58 Weer lekker gegeten!
15 mei 2022 om 19:39 Weer geen zin in koken veel te warm .wat erg ,nu maar chinacity .heerlijk warm en morgen weer een makkie .
15 mei 2022 om 14:45 Eten was super laat Saus leek wel water
13 mei 2022 om 19:50 Heerlijk gegeten. Top
11 mei 2022 om 20:35 Aardige jongen die het eten bezorgde. Goed warm en heerlijk van smaak. De tomatensoep was echt superlekker. Hier gaan we vaker bestellen maar ook daar eten. Echt super. We kunnen dit restaurant aanbevelen.
10 mei 2022 om 21:31 Bezorging kwam vroeger dan verwacht, 45 min. eerder. Wat we besteld hadden, hebbben we ook ontvangen. Alleen als we het via china city direct hadden besteld (eigen site) hadden we geen bezorgkosten hoeven te betalen.
9 mei 2022 om 10:46 het was kennelijk erg druk want mijn bestelling kwam niet heb gebeld en ze vroegen of ik het zelf kwam halen met een extra kroepoek nou dat dekt de kosten niet van de bezorging dus gedaan en de maaltijd uiteraard opgegeten het was gewoon te druk !
9 mei 2022 om 10:37 Bestelling was niet helemaal wat ik had besteld, maar had honger dus maar opgegeten...
9 mei 2022 om 9:49 de bezorging was 20 min.te laat zodoende was het eten bijna koud . ls dat niet beter wordt dan is het over met bestellen
8 mei 2022 om 20:13 Ik heb me eten nooit gekregen ik ging wachten meer dan 2 uur